30 октомври 2016 г.

Сватбен албум и пътешествието :)

Здравейте, мили крафт-скитници,

Днес показвам нещо, което направих през лятото за сватба и последващо романтично приключение в екзотична дестинация (2 в 1). "Сватбената " част от албума (малко по-голям от А4 формат) е изработен с две разкошни колекции хартии на LemonCraft, предлагани в магазинчето на Бо, като едната "Дом на рози" е налична и сега на отделни листове тук: Крафт нещица.

Втората част от албума е с хартии от различни колекции, които отговаряха на зелено-екзотичната ми концепция за пътешествие (Prima, DCWV, Kaisercraft и т.н.).

Албумът облякох в луксозна дантела и сатен. Сториха ми се най-подходящи. А фокуса на корицата исках да "разделя" на част 1 и част 2, както, може би, ще забележите. Снимките си младоженците ще могат да подредят с прозрачни и черни фотоъгли, както ги понесе собствената им страст и спомен от преживяното.

Разделителите, за които използвах паус 150 гр., доукрасих с разкошен бордър пънч от Стампин ЪП (тенк ю, Софи). Хубавото на този пънч е, че няма хич празно. Освен ефекта, който виждате тук по-долу, "остатъците" разкошни сърчица в няколко размера си ползвам в шейкър картичките и за мини акцентчета тук там.
На някои от страниците ще видите също един от най-страхотните пънчове - филмова лента от Ek Success, който можете да намерите отново в Крафт нещица.





















С това най-учтиво ви каня в новото ММП17 на Картишок: Използвай дизайнерска хартия. Наградата е 20лв. ваучер от българско крафт магазинче.
Очаквам ви там.

До скоро и усмивки,
shMe :)xxx

4 коментара:

  1. Усмихвам се! И те поздравявам, за свежите съчетания,с любими дизайнерски хартии :)!!!Вдъхновяваш ме да участвам в предизвикателството!

    ОтговорИзтриване
  2. Прекрасен е! Благодаря ти за красивото начало на седмицата :) Прегръдки и слънчев ден!

    ОтговорИзтриване
  3. Еми разкош е...лукс и аристократизъм в едно . Поздравления!

    ОтговорИзтриване