26 октомври 2014 г.

What if ...? или размисли през есента

Добър вечер и добре дошли, мили хора,

Загатнах в миналата публикация, че скоро ще има продължение.  Всъщност това е основният ми есенен проект, който ми отне доста вечери, но накрая се получи все пак почти преди зимата :)).

Нямаше как да се побере в размерите на картичка със своите 24 см х 24 см, затова си стана пано и съвсем се вписва в онази моя по-стара дарк линия, за който си спомня още :) Ами, ето го и него.
Листната маса е правена листенце по листенце от един от шаблоните на ТХ, с няколко цвята distress stains, distress cracke paint (clear rock candy), малко stickles и glossy accent. По фона си играх с разни релефни пасти, embossing enamel в няколко цвята и помня ли още какво... :)

 Ммм, ами готин е. Сигурно от пролетта е оцветен и чакаше своето време. Това е Jacob, simply B stamps, отново се сетете кой е художникът :) Изключително труден, заради мрака, който носи в себе си, но и за това предизвикателството да се работи с него е чудесно преживяване.
 
 От елементите ще се спра на прозрачния (шейкър - щото принципно е такъв, със зъбчати колелца) център. Не е много трудно да го свържете с рециклирана опаковка от ембосинг папка, нали? Прави сте - това е. Само дето е леко пообработена. Освен надписи и малко арт тиксо, експериментирах с прозрачна ефектна паста иии воала  имаме си резултат и половина. Вътре - пейзажът е оцветен с дистрес мастила печат на Darkroom Door - Photostamp. Малко колела, една разлята мастилница ...
 
 Стигам до надписа - отново Тим Холц продукт. Част от мега разкошния сет "Stuff to Say", който купих специално заради това пано, просто "ми влезе в десятката" на идеята, също както и металната висулка със змиите. 
 
А ето как мислех първоначално да изглежда цялата работа - силно сиво и монохромно... ее, за няколко месеца се променят концепциите, нали? :))
 
 
Надявам се ви хареса. Благодаря, че бяхте тук, за мен е ценно.
 
Поздрави и целувки,
shMe :)xxx
 
 
Challenges/Предизикателства
 
http://zabavlqtelstvo.blogspot.com/2014/10/blog-post.html (защото мина и през август и през септември :))
 
 
 
 
 
 
 
 
 


16 коментара:

  1. Аз само тихичко ще си въздъхна... Просто не знам и нямам какво да кажа повече.

    ОтговорИзтриване
  2. Аз съм влюбена във всеки един детайл, всяко едно листенце и точица от този проект. Мога само да кажа, че снимките и наполовина не могат да предадат красотата му. Това е ЕСЕНТА в прекрасните и в мрачните и моменти, в точните цветове и настроение. И въпреки, че тия дигита не са ми по вкуса, признавам, че тук пича си го бива. И идеята за триизмерността, пространственото ти виждане, комбинацията от печати... нямам думи. Това е око на художник, който гледа навътре в себе си...Знам че, ще разбереш. Надявам се следващия ти такъв мащабен проект да крие в себе си повече светлина отколкото мрак, но да е все такъв мислен, и прекрасно изпълнен.

    ОтговорИзтриване
  3. Wow, what a fabulous creation, I love all your detailing, there's so much to look at!

    ОтговорИзтриване
  4. Прекрасно е, мила! Всеки детайл е така добре изпипан, подреден на идеалното място с много вкус и стил. Наистина вдъхновяващо творение!
    Само ще ти кажа, че отклоняването от първоначалната монохромна идея е дало страхотен успех - много ми харесват тези наситени есенни цветове!

    Гуш
    Ем

    ОтговорИзтриване
  5. It must have been a lot of work and it shows off. Fabulous! Thank you so much for joining us at CCCB!

    ОтговорИзтриване
  6. Your creation is awesome! All the leaves and embellishments are fabulous. Thank you so much for sharing with us at Simon Says Stamp Monday Challenge. :)

    ОтговорИзтриване
  7. Аз за пореден път нямам думи, не защото съм болна и едва гледам, а защото просто нямам думи. Когато нещо ти е дадено, дори липсата на време не може да ти го отнеме. Браво,Пети!

    ОтговорИзтриване
  8. Пиша, само за да кажа, че съм била тук, гледах, усмихвах се, натъжавах се и си тръгвах, за да се върна развълнувана отново и отново! Не бих могла да направя анализ на чувствата, които предизвикваш в мен с това невероятно пано и не мога да достигна до дълбочината на преживяванията ти докато си го работила, но със сигурност ще мисля за него още дълго ...
    Изпращам ти най-топлите си прегръдки и голяма усмивка от мокър Добрич.

    ОтговорИзтриване
  9. Мила Шме поразена съм от силата на емоцията ,която си успяла с много техники да вдъхнеш на този твой проект.Вълшебница е моето определение за теб.Поздрави и ще чакам следващата изненада:)!

    ОтговорИзтриване
  10. What a beautiful creation!! Thanks so much for playing along at CCCB!!

    ОтговорИзтриване
  11. Gorgeous!!!! Thanks so much for sharing your talent with us at CCCB :-)

    ОтговорИзтриване
  12. Lovely creation, thanks for joining us at CC&CC cheers Sue N x

    ОтговорИзтриване
  13. Леле, Петя, като те няма - няма те, но като се появиш..... убиваш рибата :) Много ми харесва тази мешавица. Страшна комбинация! Благодаря ти, че я показа в мрачното предизвикателство на Хартиени вълшебства!

    ОтговорИзтриване
  14. А ми, шМи, сърпрайз, сърпрайз... Отново mindblowing проект! <3 Обожавам да чета дългите ти постове, защото освен, че виждам всеки един детайл, който ми е убягнал от висококачествените снимки (:Р), виждам и историята зад тях, което ми носи допълнителна наслада. <3 :) Страхотен и леко страховит проект, браво!!!

    ОтговорИзтриване
  15. Gorgeous! Thank you for playing along at Milk Coffee this challenge. Sammy-x

    ОтговорИзтриване