16 декември 2012 г.

Like dreamers do...

Sunday. A week full of emotions and thoughts to put in order. Sometimes our most challenging tasks reveal features of our being so familiar, yet unexplored until that very moment. Isn't this exciting?

Привет,
Не съм "загрял" блогър. За съжаление до сега нямах дори възможността да си създам навик да публикувам. Но човек се учи и труди, тааа и аз така. След безумно скитане, пак съм тук :)

Искам да ви споделя няколко нови мои нещица, които отидоха при добри хора. Надявам се да успея да ги публикувам всичките в следващите няколко дни.

Започвам с една картичка, която никак не ми беше лесна, защото с нея исках да кажа толкова много неща на изключително интересна и пълна с мистика млада дама с блестящ поглед.


Червените рози в случая бяха задължителни, както и "издълбаното" в дървото послание. :)

За целта използвах много Тим Холц :)Както казах, исках да пожелая безброй неща, а мястото ми беше ограничено. За това използвах "водопадния" ефект, но го скрих в сърцето на картичката.


За център си избрах тази красива млада дама, творение на Elizabeth Bell за Whimsy Stamps (много обичани от мен). Оцветена е с дистрес маркерите на Тим Холц и е "остъклена" и напукана с ембосинг ефекта с прозрачна пудра. Исках тя да изпъква на фона на по-сепия визията на всичко останало.


За многото си пожелания отново избрах печати от Whimsy и дистрес мастила.  Мисля, че се получи това, което исках. Семпло, но ефектно.
 

А златото, скрито в сърцевината на дървото е за онези златни думи, които могат дори несъзнателно да сгреят душата на трескавия и да му помогнат в труден момент. Благодаря от сърце!
 
 
 5 коментара:

 1. Ве-ли-ко-леп-на е!!! <3 Рядко срещам някой като мен, който иска да каже безброй неща в картичките си... :) Това е причината всеки път да се чудя дали няма да стане претруфена, кичозна и "тежка". При теб всичко е "казано" с толкова много стил и красота! Адмирации!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря от сърце за хубавите думи. Аз също съм таен фен на красотите, които постваш във форума. Бъди сигурна,че посланията ти са доста добре "разчитани" :) Дано се престрашиш и ти като мен и направиш един блог, *не че фейсбука не става :)*. Имаш много за разказване. Благодаря отново!

   Изтриване
 2. Прекрасна! Много стилна всичко е толкова на мястото си! Браво!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Много ти благодаря. Ако приемаш на мнооого дълги патерици - ЧРД! Искрено ти пожелавам много красиви мечти, радостни дни, преживени приключения и удовлетворение в миговете на споделяне! Бъди все така красива във всичко, което правиш :)

   Изтриване
 3. Поздравления отново! Всеки твой проект ме изненадва приятно! Толкова си креативна! От колко време правиш картички?

  ОтговорИзтриване