4 април 2015 г.

My bike's spirit :)

Привет-и, прекрасни хора,

Няма ме тук, но не съм спирала да предизвиквам себе си в нови и нови творчески размисли и резултати. Единственият проблем е, че не смогвам да ви държа в течение, за което моля да бъда извинена.

И така. Едно от нещата, с които си поиграх повече в началото на тази година са страхотните gilding flakes на cosmic shimmer и на Indigo blu. Със сигурно си ги спомняте и най-вероятно използвате и вие.
Това, което правя с тях обаче, не винаги е свързано с печатане на (най-често силуетни) образи със специалното лепило за мега летливите люспички (gilding flakes). Днешната ми работа е точно такава - използвам техника с двойнолепящ лист и тънък ацетат. Надявам се да ви допадне.



 Направена е за скъп приятел и много ценен човек, чието ежедневие е много свързано с колелото и един четириног приятел. Тъй като с тази картичка много хора искаха да му пожелаят нещо, изработих няколко мини тагчета, които бяха втъкнати вътре, и на които всички спокойно успяха да напишат добрите си мисли.
 Надписът, както ще проследите по-надолу има малко по-нестандартен начин на прочитане. :)




Като цяло дизайнът е прост, но мисля, че нещо в повече би било просто в повече.

Целувам ви и ви желая един прекрасен ден всеки ден.
Поздрави,
shMe :)ххх

3 коментара:

  1. Въпреки, че описанието на изготвянето на картичката ми звучи като на китайски :) и нямам идея за какви частици говориш, много ми допада цветово, както и идеята за надписа на ацетат. Познавам поне един луд колоездач, който би се зарадвал страшно много. Радвам се да те видя "онлайн" пък макар и рядко :) Компенсираш с фанари всеки път дългото отсъствие.

    ОтговорИзтриване
  2. Очарователна е, Петя! И аз ще кажа, че макар и рядко да те виждаме тук, представянето ти винаги е зашеметяващо! Винаги ни изненадваш с по някоя техника, идея и разбира се - неповторимо изпълнение! Браво и благодаря!

    ОтговорИзтриване
  3. Страхотна картичка с прекрасен надпис,цветове и оригиналност!

    ОтговорИзтриване