29 февруари 2016 г.

ММП: 10 Непокорна, дива и красива!

Здравейте, прекрасни дами,
 
Ако сте като мен и хич не ви се занимава с грундове, медиуми и всякакви видове лакове и други тям подобни и като цяло - не сте много по арт-журналинга, е, има решение. Пак можете да предизвикате себе си с направата на една журнала страничка и да излезете от удобните рамки. При мен се получи така:
Няколко ярки спрей-бои, няколко цвята мастило, десетина печата, малко релефна паста и подходящите шаблони и Пикасото във вас може да се развихри. Не ми отне повече от час (с изключение на фона, който напръсках и оставих хубаво да пренощува). В случая за център съм ползвала част от А4 шаблон на Cadence, предоставен от тазмесечния ни спонсор в новото предизвикателство на Картишок:


 
Думичките са страхотни и перфектно се вписаха в темата ни този месец. А цялостното оформяне на страничката и стилът са повлияние от прекрасната и вдъхновяваща Даян Ривли.
Този месец любезен спонсор ни е АМГ Вижън или, както си ги познаваме по-добре:

Ето какво казват те сами за себе си...

https://naborsata.com/

АМГ Вижън ООД е официален представител, вносител и дистрибутор на много марки от световна величина.
Вече 5 години ние внасяме в България новости в областта на скрапбукинга,
декупажа и микс медия. Ние уважаваме своите клиенти и се стремим да
повишим нивото на обслужване. Нашите клиенти получават 101% внимание
както като консултация, така и като бързина и качество в обработването на
онлайн поръчките. За нас е чест, че клиентите ни получават продуктите
си в идеално състояние, без дефекти заради лоша опаковка. Ние сме свели
грешките в поръчките до минимум и продължаваме да работим за предоставянето на все
по-добра услуга.
А наградата... Е, нея сами ще си я изберете, защото спонсорът най-сърдечно и по женски съпричастно предоставя за мартенския победител ваучер в размер на 30 лв. от магазин Naborsata.
Моето вдъхновение за вас го мернахте по-горе, а да видите подготвените от другите Картишочки за вас много цветни и много непокорни, диви и красиви вдъхновения... За това, мили дами (а защо не и господа) не грабнете боички, гесо, пасти (или изхитрите като мен ;) ) и много много въображение и не се присъедините към нас, за да отпразнуваме заедно най-женския и наш си празник. Очакваме ви с нетърпение. Нека вдъхновението бъде с вас (просто не се стърпях: shMe)! ;)

Целувки,
shMe :)xxx
 

2 коментара:

  1. Страхотна цветна,огнена мадама :) Ето това се казва жена - прекрасна дива с много лица... ;) Много ми хареса и вдъхнови :) Благодаря ти Шми :) Целувки :)ххх

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. ... считай как сте ме вдъхновили в този страхотен състав...за да се завърна...какво значи това за мен и нечовешките усилия да изровя от прибраните кутии всичко което ми трябва ... но пък колко весело ми беше :) страшно много се забавлявах:)бях я забравила тази тръпка :) Благодаря ти, че ми я припомни толкова цветно :) ххх

      Изтриване