23 октомври 2016 г.

Вкусни рамки... още шоколад, моля!

Здравейте, мили хора,

Който търси, намира. В това съм се убедила поне милион пъти. И сега така. Влюбих се в рамката на Tim Holtz още като я презентира миналата година. Но пуста цена… Ами реших на всяка цена да си намеря заместител – било нещо подобно, било нещо тип „направи си сам“. С доста упоритост и хищническо настървение намерих и то почти под носа ми.
И така, днес в ден четвърти от играта на Картишок и НаБорсата.ком с Роси и Рени от отбора сме приготвили едни по-различни скрап-проекти с някои от прекрасните хартии на IMG Vision - Masterchef Secrets Collection; Coffee Time Collection; Vintage Story Collection и Little Giraffe Collection.

Можете да видите пълната статия тук: Картишок и наборсата: ДЕН ЧЕТВЪРТИ - покажи ми в рамка
Аз най-после си направих рецептурник по мой образ и подобие – аз ще си го ползвам, на моя плот ще стои и за това някои от „традиционните“ елементи на този тип произведения от само себе си отпаднаха. А пък „готварско-сладкарските“ хартии на IMG Vision се вписаха повече от блестящо в идеята ми. Нищо сложно – страниците са гръб-лице, ушити с ацетатни джобчета, в които да си мушкам на воля принтнатите рецепти и апетитни снимчици (адски досадно ми е да ги пиша на ръка). Особеното в моята визия за рамката е, че я „облякох“ в уоши тейп (демек "декоративно тиксо").

А ето как красивите десени на хартиите (Masterchef Secrets Collection; Coffee Time Collection) и съвсем малко допълнително елементи вече радват децата вкъщи:




Не забравяйте за играта. Подробностите можете да си припомните тук:

http://www.kartishok.com/2016/10/blog-post_20.html


Поздрави от мен, shMe

2 коментара: