16 октомври 2012 г.

Човек е човек, когато е на път - така ли беше?

Здравейте,

Благодаря на всички ви, които ще отделите секундичка, а може и две, и за моето неразработено, но мое си местенце.
Отдавна се боря със себе си относно необходимостта да намеря правилния начин на изразяване. И така, тази вечер реших да се пробвам личната ми игра с цветовете и мислите за хората, които ме вдъхновяват най-после да бъде споделена.
Ще си приказвам друг път, защото едно себепредставяне в дълги и разточителни словесни хватки едва ли е най-доброто начало. А целта е да ви представя два много интересни характера чрез картичките, които направих за тях.
Може дори да си позволя да ги включа и в предизвикателство.
И така, запознайте се с "Индиана":




 В папируса има тайна карта на съкровище и разбира се - най-добри пожелания :)




А тъй като "Истински аристО" беше изключително труден, да обхвана цялата му богата натура си беше предизвикателство, то и проектът се получи леко "обемен" :) Обаче ще го покажа в следващия пост.
Е, начало като начало.
Както се казва - да му тръгне по вода! Мерси :)


Понеже нямам още много опит, съм пропуснала да отбележа, че с тази картичка правя официален дебют при прекрасните дами от  CardManiaChallenges

И за правилната забележка, която получих и тук отбелязвам изрично, че този малкък сладур е едно от уникално духовитите произведения на мадам Maurie J Manning.

2 коментара:

  1. Много интересна картичка се е получила. Харесва ми изборът на картинка в синхрон с фоновото изображение. Благодаря ти,че се включи в предизвикателството на Card Mania Challenges!

    ОтговорИзтриване
  2. Много благодаря, мили дами, за хубавата оценка./Dear ladies, thank you for your kind feedback. :)

    ОтговорИзтриване