26 януари 2013 г.

Pay It Forward 2013

Здравейте, красиви и добри творящи хора,

Малко късничко, но с голямо удоволствие се включвам в страхотната инициатива Pay It Forward - Предай нататък 2013. Още повече, че вдъхновението ми, а и включването ми, дойде благодарение на много талантливата tangenta. Много съм щастлива, че точно тя ще е моята първа кръстница-вълшебница :) ххх


И понеже много бих искала и аз да предам това хубаво начинание нататък с две думи повтарям правилата.

Първите 5 човека, които оставят своя коментар под тази публикация, ще получат до края на годината подарък-изненада, сътворен от мен. От своя страна, тези хора, включили се в инициативата, също трябва да зарадват със свое творение нови 5 човека, публикувайки тази тема в своя блог.

Наистина, самата възможност да зарадваш някого с нещо лично, създадено специално за него, пък макар и от непознат :), е изключително вълнуваща. Искрено се надявам и в действителност да има желаещи за частичка от мен :)

18 коментара:

  1. Здравей,Шми!Едва вчера открих твоето местенце и бях приятно изненадана от красивите творения,за това с удоволствие ще чакам нещичко от теб! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Goldie, за мен ще бъде чест и удоволствие. Благодаря ти за оказаното доверие :)) ххх

      Изтриване
  2. С голямо удоволствие се записвам и аз :) Всичко, което правиш е изпълнено с красота и любов и с голямо нетърпение ще чакам тази изненадка :)))

    Гуш
    Ем

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ем, изключително се радвам, че ще си обект на мое вдъхновение. Надявам се да успея да те зарадвам :)

      Изтриване
  3. Хоп, най-после да успея да се запиша и аз в тази хубава инициатива, и то не къде да е, а точно при теб!С радост ще се включа и в получаването, и в изпращането (добре, че срокът е до края на годината :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Супер, Ели. Много се радвам, че сме в един списък :))) Да знаеш, че много ще се постарая и от сърце :)

      Изтриване
    2. Дами, когато прецените, изпратете ми контакти на beingshme@gmail.com , за да върви процесът :) Поздрави ххх

      Изтриване
  4. Decisions, decisions... :P Записвам се, shMe! :)))) Като малко дете нямам търпение да видя какво ще излезе от сръчните ти ръце за мен! :)))) <3 Can't wait! Поздрави!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. I love a happy ending. They are so rare :). Наистина много се радвам, че дойде при мен :) Както каза Ели, чудесно е, че годината е пред нас :)

      Изтриване
  5. Привет! Ще съм щастлива да се включа и аз! Записах се за участие и на още едно място, но няма нищо лошо да зарадвам не 5, а 10 човека с нещо направено от мен.
    Поздрави,
    Зори

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здрасти, Зори. Благодаря за доверието и желанието :). Тъй като си ми анонимна тук, много ще се радвам да ми покажеш къде може да се разглеждат твоите творения :)

      Изтриване
  6. За жалост няма как да изляза от анонимност, защото нямам нито блог, нито страничка. Занимавах се за кратко с мини картички, след което прекъснах. Имам материали все още и мисля скоро да ги подновя. Правих и оригами цветя и звезди. Но не съм си популяризирала дейността чак дотам... засега :) Надявам се това да не е проблем. Поздрави и до скоро!

    ОтговорИзтриване
  7. Зори, проблем е само до толкова, че на мене щеше да ми е поне до някъде по-лесно да се ориентирам какво харесваш, какво ти доставя удоволствие, какво наистина би те зарадвало :) Пиши ми координати на beingshme@gmail.com и ми разкажи лично тогава на какво би се усмихнала най-много :) Поздрави ххх

    ОтговорИзтриване
  8. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Амии, Роси, бързаш да избягаш. Иначе щях да кажа - добре дошла :)ххх

      Изтриване
    2. Хахаха.... Ами преброих още веднъж и видях, че местата са попълнени :)

      Изтриване
    3. Ама не си преброила резервните седалки :) Шест е повече от пет. Ще се радвам да направя и за теб нещо от сърце. :) ххх

      Изтриване
    4. Хахаха..... Юпиииииии....Аз също ще направя нещо за теб. Чакам адресче - rosica_katreva@yahoo.com

      Изтриване