2 април 2013 г.

За авантюристите, приятелите, наградите...дойде ред :)


Здравейте приятели,

 Първо - простете, ако съм прекалила с държането ви в напрежение. Просто писах ли, писах, гледах ли, гледах...а то, времето си тече.

И този път си мислех, че всичко ми е ясно, че съм си премислила и обмислила нещата, които искам съвсем ясничко и подреденичко да ви кажа, споделя, може би изненадам. Е, да, ама не – по-трудно започване скоро не съм имала.
Искам само да предупредя всички, че това ще бъде една прилично длъжка публикация и от сърце ви моля да я издържите заедно с мен до края.
Имах някаква идея да ви разкажа малко повече за рака и колко важни са профилактичните и навременни прегледи. Но с него се разделихме. Пуснах го да си ходи, Точице. На изпроводяк любезно го помолих да не се връща пак, защото тия няколко месеца се разплатихме премного с него. За това реших и да не го връщам, а само да отправя един призив към всички ви – моля ви, обичайте здравето си, определете си някакво време и посетете доктора за дълго отлагания профилактичен преглед, дори да нямате никакви симптоми, признаци, подозрения или съмнения. Това спаси гласа ми и в пряк и в преносен смисъл…
Когато започна моята Авантюра, ви споделих защо точно „авантюра“. Не знам обаче дали успях да ви покажа колко безкрайно лична е тази работа за мен. Вярно, че избрах формата на блог игра, но ми се стори най-подходящият начин да ви предизвикам както да се впуснете в любимото занимание, така и да ви провокирам да се замислите за всички неща, които печелим, получаваме, даваме и споделяме в тази наша вълшебна общност, а от там и в живота като цяло. Още веднъж да оценим колко богати сме всъщност и как дори времето, отделено уж на една гадна болест и един непознат, капчица творчество и щипка искрена усмивка може да ни развълнува дълбоко и дори да ни направи по-близки, по-искрени и защо не една идея по-щастливи.
Въвлякох ви в едно лично приключение, може бе малко егоистично от моя страна, но начинът, по който ми отвърнахте вие, толкова искрен, позитивен, зареден с красота в творения и думи ми говори, че и за вас тази авантюра наистина е било едно приятно и малко по-различно изживяване.
Колкото и да се напъна, няма да мога да подбера най-подходящи думи, с които да изразя благодарността си за това как ме накарахте да се почувствам.
И се смях с глас, и въздишах с романтични усмивки, и се вълнувах, и се трогвах до сълзи, гледайки вълшебните ви творения, четейки личните ви истории, разсъждения, споделени мисли и чувства, понякога сурови самокритики или пък съмнения.
Подарихте ми повече от колкото си мислите, дадохте ми, без да поставяте условия, подкрепяхте ме и ме държахте здраво изправена, дори когато коленете ми трепереха. Позволихте ми да се държа като себе си – да си плямпам на воля, да ви посещавам, когато ми скимне, да се обръщам към вас ужасно фамилиарно понякога (страшно дразнещо сигурно), да не се преструвам, че не ми пука, да си говоря лирично и от сърце, както ми се иска.
Освен, това творихте, мислихте и писахте за нещата, които ви вълнуват, които вълнуват и мен. Не пропускахте да надникнете и в моето местенце, да ми оставите нещо хубаво, на което с удоволствие после да ви отвърна.
Ето така протече моята Авантюра за мен самата. Пристрастих се ужасно много, съвсем честно си го признавам. Сега, когато ежедневието ми съвсем скоро ще се завърне такова каквото беше преди - с много детски смях и игри край мен, една топла и уютна мъжка прегръдка, след още малко време и „сериозната ми“ офисна работа, съм много по-смела, вдъхновена и силна.
Имам си едно ново само мое си местенце, което обаче споделям с целия свят, имам и много нови приятели, които открих по най-прекрасния начин, на които мога да говоря не само с думи и да ми отвърнат по същия начин.
Благодаря ви авантюристи, че препускахте заедно с мен, че отдадохте толкова много обич и чувства на хората, които ви вдъхновяват, които ви провокират, обогатяват.
И, да, Иве, Вили, Ем, Снеже, Кати и всички вие, изводът е, че „виртуална“ е само средата, но не и съдържанието, което влагаме. Хората, които стоят зад красивите снимки на прелестни творения, интересни истории и приказки са истински. А приятелството – то не признава никакви граници, било то реални или виртуални, когато бъде намерено, почувствано и споделено.
И в този, все пак дошъл си, ред на мисли и силно личния елемент (така казват по телевизията), сърце не ми даде да ползвам рандом генератор, колкото и по-лесно да беше.
Е, да, де, но дойде наистина трудното.
Я, някой, но честно, да ми каже как се избира между 48 разкошни и лични проекта, които са те докоснали и трогнали?!  Ама, да прочете и историите им, вдъхновенията им, да опознае създателите им, та така чудесно, съвсем да се обърка.
Знам, че не ме жалите сега, ще кажете – „ами, шМи, нали ти така си го поиска, бе, моме?“. И, да, ще бъдете съвсем прави.
За това просто четете надолу и стигнете до последния ред, защото казвам всичко на един дъх!
Признавам, ползвах и малко помощ от „арбитър“ (находящ се доста далече и общуващ с мен предимно виртуално ;) ), който поне мааалко ми помогна в този не лек, сигурно не много обективен избор, въпреки неистовите ми старания.

Голямата ми награда (въх, че голяма, няма що) отива при

Aneliya Nekezova

Ани, албумчето ти ме впечатли много, защото въпреки че ти е било първо си се справила повече от страхотно с всяка страничка, за да се получи накрая един уникален подарък. И, защото искам да направиш още такива албумчета за пролетта и мечтите, ти пращам малко помощни материали. :)))

Комплектът за правене на брадс отива при …

Ем

Освен уникалните ти произведения, историята за Силвето и есето ти уцелиха сърцето на Авантюрата, а и чисто субективно искам да направиш един куп страхотни АТСта с новите си дизайнерски брадс. ;)

Списание едно с копченцата и още една награда изненада към него отиват при…

Kakichka

Кат, за малките големи неща...
 
Списание две с копченцата и още една награда изненада към него отиват при…

Cvety

Цвети, възглавничката ти е просто уникална и като визия, и изпълнение.

 
Списание три с копченцата и още една награда изненада към него отиват при...

Toni (на многото Точици)

Няма грешка. Има и трето списание, което с копченцата си и още нещо идва при теб, Тони, заради чудесната ти нова страст с куклите, които толкова добре докарваш до първообраза им, заради страстта към създаването (преизпълни си квотата, както вече казах) и защото обичаш копчета ;).

Хич и не мислете да си тръгвате, като прочетохте горното, защото има още много. Хаа, хванах ви аз вас. Казах, ви, лично е, няма да се отървете толкова лесно.

Villi,
С мен ли си още, момиче? Мислиш ли, че след тази толкова лична изненада с портрета ще те оставя ей така? Никой до сега не ме е рисувал, това е първият ми портрет и го чувствам като нещо, което искам да отплатя по специален начин на художника, а не само участника в Авантюрата. За това за теб подготвих нещо тематично като награда и се надявам да те изненада също толкова много, колкото ти изненада мен.

Такаааа. А всички вие неспоменати до тук, мили мой авантюристи, сериозно ли си помислихте, че ще си тръгнете само с потупване и благодаря? Тук беше мястото да го направя. Ама, няма.

Що за Авантюра ще е това, ако не си отнесем по нещо за спомен от нея?
Мили момичета, творили сте с много любов, вложили сте много страст, участвахте с приключенски дух при мен за това реших, че от тази Авантюра никой няма да си тръгне с празни ръце.

Подготвих награда изненада за всяка една от вас, участничките, авантюристките, която мисля или поне се надявам, че ще ви хареса.

Дали пък аз успях да ви изненадам сега? :)

Ии, преди да ми поставите диагноза „тотално луда“, „мазна баничка“ или „тая па, мъж и сигурно е милионер“, в своя защита ще кажа следното.  Бях си обещала след цялата тази сложна моя история, ако геройски устискам до края, да си подаря нещо лично и само за мен. За това си заделях по малко някакви си средства от поопоскания покрай боледуването ми семеен бюджет (мъж ми ще ме прости, но имах нужда да го направя).
Вместо това обаче реших да вложа това мое „спестяване“ в един голям „награден фонд“ и да споделя радостта си с вас. Защото вие го заслужавате. Всеки един от вашите проекти заслужава да бъде награден.


И освен това така цялата тази работа по обявяване на наградите стана доста по-приемлива за мен.
Ще ми бъде приятно някога, когато смогнете, искате, можете да ми пратите ваше АТС, защото страшно завиждам на Ем за колекцията, която съвсем скоро ще има :))))). 


И дано сега успях да изпиша по една усмивчица на всичките ви 34 личица (34 за участничките, а дано има и бъдещи участници в нови приключения;), защото ако не съм – тооо, продължавам.
Казах, че ще е дълго.
Тук искам да изкажа и едно голямо БЛАГОДАРЯ за подадените две ръце и сърце от още една дама, която участва в моята Авантюра и извън нея по своя си емоционален и понякога стряскащо откровен начин – Мария от наборсата.ком. Мари, нищо нямаше да е същото без теб.

А, в петък най-после ще се върна у дома и ще прегърна децата си. Броя часовете… 

И сега ще ви издам и аз една тайна. Поканиха ме на кафе в съботната сутрин, юхууу. Ами ще се радвам, я. Не съм пила кафе сума ти време и сега не мога да му се наситя. А ще има и домашни сладки… Съблазнително, а?
Тогава, защо не дойдете и вие, авантюристки потайни? Ей, така да се видим и да си поприказваме сладко. Пък току виж се разбулят разни тайни и мистерии. :)))

Мястото на срещата е кътчето на Мария (naborsata.com), която ептем ме разрева, знаейки, че не мога да дойда до Стара Загора, като ми поднесе тази изненадваща покана за събота сутрин (6 април) в 10:30ч. за моя собствена среща с вас…

За тези, които не могат да дойдат, моля ви, пишете ми на beingshme[at]gmail[dot]com, за да уточним изпращането на наградите.

Няма да казвам край, защото приключенията тепърва започват с нови сили, вдъхновения и нови вълшебни приятелства.

Благодаря ви от сърце за изненадите, които ми поднесохте, за подаръците, които ми направихте, за обичта, подкрепата и добрината, които ми сторихте и най-вече, че четете тези последни слова :)))))))

Ще ви чакам…

Топли прегръдки,
shMe

37 коментара:

  1. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  2. Мила шМи, не можеш да си представиш колко много се радвам за теб:)))!!! С толкова много любов и енергия, толкова много творения и писания от нас... надявам се, че сме помогнали макар и мъничко!:)
    Трябва да си здрава и да се радваме всички на теб, на приятелството ти, на прекрасните проекти и уникални хрумвания, и на забавните ти публикации и коментари!
    За кафето - много ми се иска, но не съм сигурна дали ще успея, че май ще пътуваме тогава :(... Да видим. ХХХ:)
    Честито на спечелилите!:)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ами, честито тогава и на теб, Бо, с феите и торбичката прекрасни. Надявам се наградата ти да ти хареса :)ххх

      Изтриване
  3. Аз сега ..... Пак ще прочета всичко и идвам да напиша коментар :*

    ОтговорИзтриване
  4. Изчетох всичко на един дън и останах безмълвна. Искам само да кажа, че се радвам че те познавам и съжалявам ужасно много за това, че няма да мога да дойда в събота! Благодаря ти за прекрасната Авантюра! За мен беше повече от удоволствие! Ще пиша повече като успея да се събера! Целувки!

    ОтговорИзтриване
  5. Мила,Шми!Много се радвам,че с този неприятел сте си казали вече сбогом.С трепет очаквам новите ти творби.Много съжалявам,че си ми толкова далече и няма да мога да пия кафе с теб и Мария.Трогната съм от огромната ти щедрост.....и от всичко написано.
    Огромно ГУШ от мен!

    ОтговорИзтриване
  6. шМи, гуш. Отлагам немския и идвам. Това кафе го договорихме отдавна.. няма да го пропусна, така да знаеш. Няма да пиша сега, че Тони тъкмо влетяха на гости и достатъчно, че зарязах готвенето след като тя ми каза, че си писала... връщам се край печката, а ще говорим в събота.
    И нали знаеш - ТАЙНА!

    ОтговорИзтриване
  7. Останах без думи...мила Шми...изгубих ума и дума,но се чувствам истински щастлива за теб,че всичко лошо е вече зад гърбът ти!!!:)Знаех си ,а пък и нали ти казвах,че на такава прекрасна,хубава,позитивна,силна и усмихната вълшебница...като теб нищо лошо не може да се случи:)Искрено вярвам във Всевишната Мъдрост,която не би позволила неправда!:)
    Ами...аз наистина изгубих дар слово след тези твои откровения,които с невероятната си сила накараха всяко косъмче по тялото ми да настръхне и наелектризира:) Искам да ти кажа само едно истински Голямо Благодаря за всичко!!!:) За това че си сред нас и вече те чувствам толкова близка,сякаш съм те познавала цял живот...гордея се че имам такъв приятел в твое лице...Благодаря ти за високата оценка и невероятната емоция,която ми подари и за това,че като слънце огря над всички днес, а и със всеки твой коментар подаряваш звънък смях и искрена радост всеки път:)
    Бог да те Благослови!:) Силно те прегръщам и пак благодаря!:)ХОХОХ

    ОтговорИзтриване
  8. Ехаааааааа, шМи! Кафееее! <3 Дали защото прочетох последно за него или защото и аз не мога без него...? :D Благородно завидях за тази среща на по кафенце с момичетата! :)))) За огромно мое съжаление няма как да присъствам, но ще съм мислено с вас и ще си пия кафето с вас в събота в 9:30ч мое време на 1600км разстояние. ;) <3 <3 <3 И ще си помечтая един ден и аз да присъствам на подобно събиране! :))))
    Толкова се радвам за теб, че си преборила болестта! Пожелавам ти това да е била единствената и най-тежката битка в живота ти! Ти влезе в нея като смел боец и излезе като истински герой! :)))) <3 Всичко вече е зад гърба ти! :)))
    С позитивизма си, харизмата, борбения дух и винаги доброто настроение вдъхновяваш не един и двама твои виртуални приятели! <3 Направи ни съпричастни, съвсем искрено и спонтанно, а това със сигурност ни направи по-добри хора. :))))) Ти ме убеди, че няма невъзможни неща, особено когато са емоционално споделени! :))))
    С твоята Авантюра, замаскирана като невинна игра, се забърках в такива размисли за "виртуалните" приятели, за споделянето с хора, които никога не си виждал, а чувстваш толкова близки, че да споделиш и най-личните си тревоги и радости; за доверието и сплотеността на нашето малко блог-общество... Благодаря ти за тези емоции и за уроците, на които ме научи! :) <3
    И тъй като вече се доближавам до размера на твоя пост, последни думи: ще продължавам да те чета, да те коментирам, да те споменавам, да черпя вдъхновение от теб, да ти се възхищавам и да ти се радвам много, защото си мое приятелче! :) <3
    Бягай да нагушкаш дечицата и твоята силна Мъжка опора, защото те са двигателят на всяка емоция, която струи от теб, и аз им се възхищавам! :)
    Силни прегръдки и много целувки, шМи! <3

    ОтговорИзтриване
  9. Ах, момиче! Да знаеш как ме усмихна след този дълг, предълъг пост!!!
    Каквото и да напиша - няма да е достатъчно близко до това, което ми се иска да ти кажа. Затова просто ще ти пратя една голяма виртуална прегръдка - *гуш*. А някой ден - надявам се и на живо ;). Колко съжалявам само, че в събота се налага да бъда на друго място - по-много личен повод, който няма как да отложа... Но това кафе няма да е последното, нали?

    ОтговорИзтриване
  10. Скъпа, моя, виртуална приятелко,толкова много ме развълнува, и аз подобно на Роси, прочетох няколко пъти публикацията ти , изпълнена с толова много емоции, болка и радост, позитивизъм, благодарност и куп други чувства. Щастлива съм ,че те познавам(макар и виртуално), но това ще се промени, защото ако не ми мине котка път, аз ще дойде да пием кафе заедно, на сладки приказки. И след като изчетох толкова емоционалният ти пост, не мога да опиша как се почувствах и като видях ,че аз печеля една от наградите, благодаря ти от сърце, направи ме много ,много щастлива. Ни най малко не съм очаквала аз да спечеля, гледайки прекрасните проекти на другите момичета,още веднъж благодаря :-) Целувки от мен, а за теб авантюрата тепърва започва :-))))

    ОтговорИзтриване
  11. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  12. Ех, кафе... как ми се иска и аз да можех да дойда. твърде съм далеч, да пиете по едно и за мен. ;)
    Шми, така се радвам, че си преборила болестта! Не ме бива в дългите коментари. Искам само да ти пожелая оттук насетне само положителни емоции и моменти! Радвам се, че се запознах с толкова положителен човек като теб, макар и само виртуално. :) Силни прегръдки

    ОтговорИзтриване
  13. Шми,
    не е истина как ме развълнува!!! Не успях да приготвя вечеря на семейството си (кое време стана) и накрая от вълнение сложих галетата вътре в сместа...ужас

    Много много се радвам че всичко е "ток и жица" при теб и че даваш тоооооолкова полезен съвет на всички- да правят редовно профилактичните прегледи.

    Аз не успях да се включа в твоята първа Авантюра, но следях от близо всички проекти и се вълнувах сигурно колкото теб, мила :)
    Изключително съм учудена от жеста ти- да зарадваш всички- това може да го направи само човек с голямо сърце, като твоето!
    Сега аз ти благодаря, че те познавам (макар и виртуално), зареждаш ме с позитивизъм и винаги се усмихвам когато чета постовете ти!

    Прегръщам те и ви желая весело изкарване в събота! Надявам се скоро пак да има среща, защото на тази няма как да дойда за жалост (под карантина съм :()
    Целувки!

    ОтговорИзтриване
  14. Връщам се отново за да ти пиша, вече по-спокойна ;) и прочела дългия ти пост още десетина пъти. Аз съм от тия, дето вярват, че всяко нещо си има причина, време и място. На теб са ти се случили големи гадории, но те вече са зад гърба ти и оттук нататък ще ти се случват само хубави неща. Защото вярваш в Дядо Коледа, във феите, в приказките с хубав край, в чудесата и най-вече защото си ДОБЪР човек! Раздаването на подаръците в твоята игра само го доказва.Щедра и раздаваща се, с мисъл за другите хора. Ужасно много харесвам виртуалното ти АЗ - лирично, описателно, емоционално, усмихнато, щедро, с уникална харизма. Убедена съм, че срещата с реалното ти АЗ ще бъде още удовлетворяваща - нещо като да получиш цяла пратка с изненадващи крафтърски материали и нямам търпение тази среща да се случи. Още веднъж голямо ГУШ от мен.

    ОтговорИзтриване
  15. Четох поне 3 пъти цялата публикация и пак не съм разбрала...
    Благодаря ти! Дори и без награда щях да съм щастлива, че те познавам и че успях с голямо желание да се включа в твоята Авантюра!
    Ти си невероятна! Благодаря! Прегръщам те :)

    ОтговорИзтриване
  16. Миличка, ще ти пиша утре... сега просто няма да намеря думи от вълнение, а и ми се премрежват очите, че тоя пост го чета не знам за кой път вече... Ще кажа сега само това: Ти си просто страхотен човек и аз съм изключително доволна, че те познавам!

    Гуш
    Ем

    ОтговорИзтриване
  17. Разплака ме...усмихна ме...зарадва ме...Изобщо можеш ли да си представиш какви бури предизвика у мен тази публикация?!?!:)
    Ей, вълшебна шМи, каквото и да кажа все ще е малко да опиша вълнението, с което четох! Страшно много се радвам, че гадното е зад гърба ти, изключително щастлива съм заради теб и заради това, което те очаква /дори и офисната раУта/...защото, както казах някога, ти заслужаваш цялото щастие на света /най-вече заради това, което си/ и ти го желая от цялото си сърце!
    Искрено се надявам да мога да дойда в Събота, на кафе.
    До скоро, приятелче..и се пази,моля :)

    ОтговорИзтриване
  18. Аз съм безмълвна.С усмивка на лице и много топлина която внесе в сърцето и душата ми с това откровение те прегръщам силно.:)

    ОтговорИзтриване
  19. Ще дойдаааа! Добре, че беше Кати да ми пусне мухата, че можем да пътуваме веднага след това:). Толкова съм щастлива, не пия кафе, но с трепет ще чакам срещата!
    По-рано днес ти писах на лични едно позабавено писмо и не искам да се повтарям, а и съм прекалено развълнувана днес. Добре, че не ми се налагаше да готвя днес, че сигурно щях изобщо да забравя да сложа галета, Ками:). Бяхме на гости на Кати и тя беше така добра да ме отмени:). На слдки приказки и ровене из нещата й е много приятно.
    Лека нощ и до скоро!

    ОтговорИзтриване
  20. Здравей и от мен. Разбрах за теб и твоите красоти от блога на Вили и прекрасният портрет, който беше направила.Помислих си, сигурно е готина тази девойка, след като толкова много си я развълнувала. Намерих блога ти и четох доста назад с един дъх. Сега прочитам поста ти и въпреки, че не те познавам успя и мен да развълнуваш. Радвам се че си преборила лошото, пожелавам ти никога да не се връща, но и аз като Какичка съм сигурна, че всяко нещо си има причина и това по някакъв начин те е накарало да погледнеш на живота по друг начин. Ти наистина си прекрасен човек и го доказа за хубавите думи от всички за теб, с това колко много се раздаваш за другите, колко си искрена и как успяваш да стигнеш до сърцето на всеки. Ще те следя вече редовно, продължавай все така. Хубавото предстои, сигурна съм :)))

    ОтговорИзтриване
  21. Написаното прочетох снощи, но останах безмълвна. Днес се връщам за да кажа нещо кратичко, хаха типично за мен.Не си падам по гръмките думи.
    Сърцето и душата на човек се нуждаят от много простички и съвсем мънички неща...Петя, възхищавам се на това което направи..
    Прегръдка от мен.

    ОтговорИзтриване
  22. Добро утро, Вълшебнице :) Прочетох няколко пъти всичко. Нека всичко лошо вече е зад теб. Сега не ти остава нищо друго, освен да полетиш смело напред, огряна от слънцето, с коси разпилени от вятъра, обвита от нежната прегръдка на любовта на живота ти и омаяна от песните на твоите две пойни птички. Защото ти заслужаваш, защото си УНИКАЛЕН човек. Не знам как ме откри и се появи в моя блог. Но знам, че не е било случайно. Благодаря за всички онези прекрасни специалитети след моите публикации, замесени с песен, изпечени на бавен огън, гарнирани по прекрасен начин. За много кратко време ти успя да ни направиш по-добри и по-сплотени. Благодаря ти от сърце.
    И сега кулминация (мечтая да го направя това и на живо, но все още търся кой ще ме събира от леда :))))) Двоен аксел, троен тулуп и поклон пред теб. Прегръщам те силно :*

    ОтговорИзтриване
  23. Снощи ме усмихна и разплака,не писах...Но искам да ти кажа,че най-голямото щастие е да си гушнеш децата,да се отпуснеш в ръцете на любящия ти съпруг.Изживей си тези мигове с наслада и трепет,а ние ще сме тук,в очакване на нещо ново!За кафето,само мога да съжалявам,че си ми далеч,но ти желая прекрасни мигове в събота,аз ще съм с теб!Прегръщам те силно и ти пращам от моята надежда и любов,толкова колкото ти е нужно!

    ОтговорИзтриване
  24. Ех, мила Шми! Толкова се радвам за теб, че си преодоляла всичко лошо и сега можеш спокойно да се радваш с пълни сили на всички и всичко около теб! Прекланям се пред силата ти и способността да изпращаш толкова положителни заряди на всички. Силно ме развълнува написаното по-горе... поплаках, посмях се и всичко от огромна радост за теб! Браво, мила!!! Изключително много се радвам, че ще се запознаем, защото ме брой и мен на кафенце :* Целувам те! Ииии едно огромно гушшшш!
    Нуши

    ОтговорИзтриване
  25. Мила, шМи, много ме развълнува! Толкова неща искам да напиша, а не знам откъде да започна! Животът е едно пътешествие, срещаме се с много хора по пътя, с много идеи, случват ни се невероятни неща (няма да ги квалифицирам като добри и лоши, защото всичко е относително) и най-вече учим си урока, за който сме дошли на Земята. Ти ми даде урок, който няма да забравя, благодаря!
    Най-искрено ти желая да бъдеш много щастлива и обичана, обичай и ти, а то се вижда, че можеш, защото където има любов има светлина, има доброта, има здраве, има благодарност, има съпричастие, има пак любов!

    Много бих искала да дойда на кафенце с вас, но ми е доста далече, но не ми пречи в уречения час да съм пак с вас, макар и виртуално!

    Специални поздрави на Мария, тя наистина е много специална, преди време и на мен- непознатата виртуална приятелка- помогна (почти съм сигурна, че лично се познаваме с нея, дано не бъркам, по една друга линия)от мен Мира от Карлово.

    ОтговорИзтриване
  26. Аз пък просто се радвам, че си добре (и че ще бъдеш още по...)

    ОтговорИзтриване
  27. И аз много се радвам, че си добре и ти желая много, много радост, слънчеви усмивки и безгрижни дни занапред!

    ОтговорИзтриване
  28. Здравей, аз не успях да се включа с проект в Авантюрата, но пък следях с удоволствие всичко :). Радвам се, че всичко лошо е вече зад гърба ти и ти предстоят все хубави неща занапред. Пожелавам го от сърце!

    ОтговорИзтриване
  29. Това е вече новина!!!! Искрено се радвам, че успя!!!! За мен си герой и сега е време да се радваш - на всичко и на всички, които обичаш! Бъди все така позитивна, излъчваща оптимизъм и вяра!!! Гуш от мен!

    ОтговорИзтриване
  30. О, Шми! Не остана неразвълнъван човек! Прекрасна новина!
    Поздравявам всички спечелили, те спечелиха най-важното нещо - един истински виртуален приятел в твое лице. Пожелавам ви едно много весело кафе в събота :)

    ОтговорИзтриване
  31. Мила, Шми ... толкова се радвам за теб. Нямам думи, а и да имах сигурно щях да повтарям момичетата преди това. Пожелавам ти позитивния дух да не те напуска никога; и да продължаваш да ни вдъхновяваш. Радвам се, че макар и виртуално те опознавам и много съжалявам, че не мога да дойда на съботното кафе:(((

    ОтговорИзтриване
  32. А аз просто не мога да повярвам -мислех, че героите са само в приказките ,но явно съм сгрешила.Щастлива съм, че те познавам макар и само виртуално.Искам никога да не губиш нахъсаността си за живот и добрина!Благодаря ти за милите думи и исренното пожелание.Съжалявам единствено ,че съм на доста километри за да съм с теб на кафенце, но със сигурност ще се присъединя макар и виртуално в уречения час.Желая ти безброй прекрасни , слънчеви и щастливи моменти.Гуш-гуш:)Честито на всички спечелили-заслужени награди!

    ОтговорИзтриване
  33. Толкова красиви думи, толкова пожелания и усмивки. Момичета, благодаря ви.

    Много ви моля, феички, които участвахте с прекрасните си вълшебни близо 50 творения - пишете на мейла ми как да ви изпратя моите подаръчета. На повечето вече имам контакти, други ще срещна в събота, но има още от вас, които не знам как да достигна.

    Топли прегръдки и чаша горещ чай ви поднасям сега и отивам да приготвя един нов пост за една чудесна рожденичка, която всички обичаме :)ххх

    ОтговорИзтриване
  34. Страхотна новина! Много, много се радвам за теб!
    И съм щастлива, че поне мъничко сме допринесли за това, да се чувстваш по-добре :)

    ОтговорИзтриване
  35. Мила, shMe познавам те съвсем от скоро, но се радвам искренно за теб и твоите близки!!! Няма по-щастливо нещо от прекрасния край и чаканото сбогуване с лошите неща! Пожелавам ти повече никога да не ти се налага да се бориш с това лошо нещо, а хубавите моменти да са ежедневие в живота ти! Ти си невероятно силен и добър човек и се радвам, че вече те познавам. Пропуснах първата ти авантюра защото съм новобранец във всички неща покрай блоговете, но се надявам че ще успея да се включа в следващата! Хубав и слънчев ден ти желая!

    ОтговорИзтриване
  36. Скъпа shMe,отскоро те открих, но виждам, че всички много те обичат и със сигурност това не е случайно.Хора с твоята добрина са рядко срещани в днешно време, и ми се иска да има повече такива.Надявам се всичко лошо да е зад гърба ти и тепърва да имаш много поводи за усмивки, както и нестихващо творческо вдъхновение, защото всички ние с нетърпение очакваме новите ти проекти :)Нямам думи да опиша колко мил е жестът ти да подариш на всяка от нас по нещо, за съжаление аз съм от Сливен и колкото и да ми се иска няма да мога да дойда на срещата с Мария в София.Искрено завиждам и ви пожелавам да си изкарате страхотно :)Усмихнат ден и всичко най -добро :)

    ОтговорИзтриване