12 май 2013 г.

Защото той просто продължава... :)

Здравейте прекрасни хора,

Днес бързо минавам, за да ви споделя. Прекъснах си болничния и се върнах на работа. Просто реших, че бавно и славно той-животът просто си продължава. Е, ще си ходя на разните неща, които ми следват от тук на татък, но обратно сред хората ме кара да се чувствам поне два пъти по-добре.
А хората в работата ме посрещнаха ето така:



Няма нужда да обяснявам колко мило ми стана от тези малки изненадки и подаръчета. Забравих да ви снимам и френската торта с ягоди (домашно производство), както и домашните шоколадови топчета, които ме посрещнаха.

Хубаво е да има после. Хубаво е да си ценен. Хубаво е той просто да продължи. А, аз съм тук.

Показвам ви и първата си 10 минутна картичка. Снимана е на място с телефон, за това не съдете качеството на снимката :).


Фонов печат дантела на задния панел, прекрасен Индиго Блу отпред с ембосинг, малко дантелка и панделки, няколко перлички. Стихчето на панделката се чете и вътре. Но не снимах в бързането. Все пак 10 мин. да я направя... и 10 сек. да заснема при липса на апарат...
Have faith in your dreams
and someday your rainbow
will come smiling through. 


Благодаря ви, феички, че се отбихте днес. :)

Топли поздрави,
shMe

13 коментара:

  1. shMe, много се радвам на такива позитивни хора като теб! Прекрасно е ,че има и също толкова добри и внимателни хора в твоето обкръжение!
    Картичката е много стилна и изискана! Може да се повтарям в коментарите си, но наистина това най-много ми прави впечатление!

    ОтговорИзтриване
  2. Дааа, чудесна изненада и ти напълно я заслужаваш! Картичката е много елегантна! Не винаги бързата работа е срам за майстора :)))) Тъкмо обратното!

    ОтговорИзтриване
  3. Поздравления! Бъди щастлива сред толкова добри колеги! Страхотна картичка!

    ОтговорИзтриване
  4. Дано да се чувстваш добре отново на работа. Аз никак не искам да се връщам на моята и се радвам, че имам още майчинство. Посрещнали са те подобаващо, а картичката ти е невероятна! Този печат отпред е страхотен!!! И не си личи, че е само 10-минутна картичка!

    ОтговорИзтриване
  5. Красиви и напълно заслужени подаръци :) А относно картичката няма нужда от коментар.Получило се е страхотно! Незная как си се справила за 10 мин, някои хора и за 10 часа не могат да постигнат такъв резултат :)))))

    ОтговорИзтриване
  6. ооо Петенце, айде честита ти "бърза" картичка :), то не боляло май :)
    Но да се разберем, това твойто на нищо не прилича. Хем бърза, хем нагласена и измислена - то не са стихчета по етикетчета, не са дантелки и ембосинг.... и на финала разкошотия взела че станала. Ма може ли малко да свалите летвата моля ви се, а?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ха-хах :D :) Браво Кате,това много ми хареса и аз да се присъединя ;):P

      Изтриване
  7. Честита ти 10 минутна картичка-разкошна е !!!...и честито ти започване...отново на работа... ;) С такова посрещане и аз щях да бързам да се върна :),но след като те познавам само от тук и вече те обичам :),за хора по близки до теб би било естествено да те отрупват с цветя и торти:))) Ти имаш особена харизма,позитивна и добра аура,която е силна притегателна сила-създала си си своя светла гравитация и аз определено вече съм уловена там :D:P:* Успех миличка във всичко и много целувки от мен:)))ХХХ

    ОтговорИзтриване
  8. Толкова много ви благодаря, мили момичета, за чудесните ви думи. Трогнахте ме силно. И аз желая на всички ви много много обич и слънчево безгрижни емоции :)ххх

    ОтговорИзтриване
  9. Страхотно посрещане са ти устроили! Много е мило, когато имаш такива хора около себе си! Браво на тях! А картичката макар и 10-минутна е страшно елегантна и красива! Ембосинга с този печат е просто разкошен! ХХХ :)

    ОтговорИзтриване
  10. Приятните и красиви изненадки са нещо, което прави денят ни прекрасен! Пете, пожелавам ти да има поне по една приятна изненада във всеки твой ден!!! А за картичката нямам думи......НЕВЕРОЯТНА Е!
    Ембосинга ми е слабост...

    ОтговорИзтриване
  11. Чудесна изненада са ти подготвили на работа! Пожелавам ти оттук нататък повече прекрасни мигове! Картичката ти с великолепния печат на Indigo blu е станала страхотна! Обожавам комбинация синьо и сребърно!

    ОтговорИзтриване
  12. Наистина прекрасно е ,че има после! Много зареждащо емоционално посрещане си имала,имаш прекрасни хора насреща си. А картичката е страхотна, само 10 минути ли ти отне? Наистина си фурия,Шми:)

    ОтговорИзтриване