8 август 2013 г.

Ммм, вкусно - yumm! :)

Прекрасни, привет,

Безсрамно много се забавих с тази публикация, но пак си имам оправдания милион и едно, кое от кое по-убедителни. 
Все пак, ето ме пак. Бях обещала да ви поканя в още едно чудно предизвикателство и това е Забавлятелство Двадесет и второ "Ближи си сладоледа..." на мацките от Мър-Мяу, което този чудесен месец август е на тема "Храна". Ммм, да! :)

Имам удоволствието да се кипря и аз всред вдъхновяващите красоти на талантливите момичета там с една вкусна прасковка. Заповядайте и да ви е сладко!
Тази пъва снимка ми е подарък :) Благодаря ти, Кат. Поне на една да се вижда веселата игра на цветовете. Останалите пак са телефонна радост, ноо това е положениет за сега.

 Печатът е един от най-любимите ми на Мо Манинг и тази картинка отново е една от най-първите ми, оцветени с копик маркери, а не акварел или дистрес. По това време имах точно 18 маркера и блендера, но си умирах от кеф да си играя с тях. Сега имам с около 100тина повече и чувството е съвсем същото. :)
 Ами, не можах да реша къде да е центъра ми и за това просто го пуснах така - да си виси на воля. Може да скрия някое и друго тайно нещо, те сърцата са добри в пазенето на тайни :).
Направих си две карфички за антенки на стилизираната ми пеперудка, готин летен надпис от Whimsy Stamps, запечатан с няколко пласта пудра, две три китки, един крив шев и ви представих моята първа за сезона откровено лятна картичка.
Дано успее да вдъхнови и вас да "сготвите" нещо вкусно и изкушаващо. :)

Не съм забравила за лексиконите...

Благодаря за милото ви внимание и този път.
Целувки и до още по-скоро (данооо)
shMe

Предизвикателства/Challenges:

CMC#26 Summer Blooms / Летни цветя

The Emerald Faeries Challenge #46 - Colour Challenge

Crafts and Me Challenge #139 - Anything Goes 

7 коментара:

  1. Великолепно поднесена праскова! При това с ухание на прекрасни летни цветя. Благодаря ти, че се включи в предизвикателството на Card Mania Challenges. Успех и те очакваме отново при нас.

    ОтговорИзтриване
  2. Абсолютна прекраснота!!!!Благодаря ти, че ни я показа в предизвикателството на Card Mania Challenges.

    ОтговорИзтриване
  3. Мммм, прекрасна и вкусна! Много ми хареса това, че само си я спуснала сладуранката. :)

    ОтговорИзтриване
  4. Страшно готина, вкусна и лятна картичка си сътворила! А сладурката така непринудено е кацнала на мястото си... И се включвай по-често! Липсваш в ефира! :) ХХХ

    ОтговорИзтриване
  5. very cute, and beautiful colours. Thanks for joining us at The Emerald Faeries. Good luck, and hope you will join us again.
    Hugs
    Tracey
    xx

    ОтговорИзтриване
  6. Ах ти мило,прекрасно,добро момиче!Благодаря ти за страхотната изненада.На живо картичката е невероятно красива.Благодаря за добавените прекрасности.И наистина страхотно ме изненада и усмихна!
    ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ!

    ОтговорИзтриване