18 ноември 2013 г.

Ноемврийски коледно - November Noel :)

Здравейте прекрасни блогърстващи,

Има - няма и пак хвана някой последен влак. Ето и сега - огромно желание имах да се включа в коледната размяна на тагчета на Ем и предизвикателството на Кат при Картичкофурии с повече от едно нещо (по възможност различно за всяка). Нооо, аз съм си аз и ето че пак представям на вашето внимание едно нещо, въплътило в себе си милион и една идеи, които имах за поне 5 различни проекта...

Дано не е станала пълна манджа с грозде и ви хареса. :)

Очевидно говорим за таг. Обаче, с яка основа. Такава, каквато използвах лятото (опс, още пролетта май) за слънчогледовите визитки. Трябваше ми такава, защото тагът стана бая "накичен". :) 
 
Така, това е магнит и може да се позиционира, както ви се харесва било на тага, било на хладилника. "Заскрежения ефект" на зимния пейзаж е прозрачен брокат, техника, за която ви разказвам в Картишока. Някак до сега не съм попаднала на "сняг", който да ми е по вкуса, но за сметка на това Джак Скреж (герой, за който скоро научих покрай едно супер весело филмче) сериозно стана мой любим.
Цветовете на моята Коледа съвпадат с нечии други избрани за този празник. Сърдечен поздрав, ти си знаеш кой си :)))))))).
           Гръбчето на тага трябваше да е украсено - амиии, моята визия е с чудесна снежинкова хартия и една страничка коледно ембоснат ацетат, служещ и за джобче. Ем, приемаш, нали? :) 
А, малките ми билетчета (тагчета) - 2 броя по изискване на Ем, са прозрачни шринкита с коледни пожелания и печати. 
 И така, имам си и камбанка и коледни звезди - сини. Защото така ми беше на сърце :))). А и те са минали една обработка, както и "снежинковата страничка", за която също ви мисля публикация в Картишока.
 Сатенена панделка, синьо и ароматно канелено. Бъдете здрави и щастливи!
Топли поздрави и голямо благодаря за гостито.
 
Целувки,
 
shMe
 
Предизвикателства/Challenges:
 
 
 
Allsorts - Week 233 - Make a Gift (the scene is a magnet)
 
 
 
 
 
 
 

19 коментара:

 1. Направо ме хвърли не на черешата ами на баобаба! Каквото и да кажа ще бледнее пред тази красота! Дори не смея да се надявам да се падне на мен, защото ще се разочаровам ако отиде при друг. Адмирации пред таланта ти. Ти твориш с размах и от сърце! Продължавай все така. Благодаря ти, че те има. Целувки!

  ОтговорИзтриване
 2. So many fun details here! I think each component of your tag is visually interesting an tells its own story. Not only that, each element has a character all its own. The beauty of your project is how all of this comes together as one harmonious design! Very nicely done! Thanks for dropping this off by our house here at 613 Avenue Create!
  Hugz,
  Chana, Owner

  ОтговорИзтриване
 3. шМи, е затова ти казвах да си купиш фотоапарат! :D
  У-ни-кал-но! Просто уан-ъв-а-кайнд! :D Много, много, много ми харесва и още по-много, много, много се лакомя да се падне на мен тази красота. :)))) <3 Чакам обяснение в Картишока за глазурата, която си забъркала и за заскрежаването! :-*
  P.S.: Не мога да му се нагледам...

  ОтговорИзтриване
 4. еее дочаках го този съвършен таг :) Благодаря ти че се постара да го завършиш навреме. Уникален е и идеално ти подхожда - красив отвътре и отвън, криещ много лица и малки и големи тайни. Със едно желание под сърцето - всичко най-добро за околните, приятелите, близките и на последно място и за теб!
  Прекрасна си както винаги, вълшебнице. И си чакам статиите.

  ОтговорИзтриване
 5. На чист български ще го кажа WOW!!! Интересен, впечатляващ, богат, пълен с идеи... много красив - прекрасен е!

  ОтговорИзтриване
 6. Е, за мен не остана какво да кажа. Така е щом все закъснявам. Искам таковинка прозрачничкоооо , останаха ми очите по тези сладки билетчета...

  ОтговорИзтриване
 7. Ехааа, впечатлена съм от тази красота. Толкова оригинално и идейно изпълнение. При теб винаги е интересно и пълно с разни интересни хрумки,благодаря ти от сърце :) Поздрави и усмихната седмица.

  ОтговорИзтриване
 8. Your creations really are lovely and perfect for our theme this month.

  Thanks so much for joining us at Stamping Sensations challenge and also Allsorts.

  B x

  ОтговорИзтриване
 9. Ухааааа - яката работа! ТоЗ таг е уникален! А това за петте идеи в една...колко ми е познато...Мине се не мине време и почнеш да "комбинираш", че няма време и акъл за всичко хаха!

  Който се сдобие с таЯ красота ще да е голяяяям щастливец!

  ОтговорИзтриване
 10. Аз...хлъцнах като го видях твоят таг - буквално. Чувствам се заШМИметена! Едва ли мога да кажа нещо, което другите не са вече казали, но и аз си стискам палци! Сърдечен поздрав!

  ОтговорИзтриване
 11. Уникално красив.Просто нямам какво да кажа ..... Притежателката му ще бъде голяма късметлийка !

  ОтговорИзтриване
 12. Very, Very pretty. Love all the detail and the colors. Thanks for sharing this week at 613 Avenue Create.
  Nancy,DT

  ОтговорИзтриване
 13. Great tag, well done! Thanks for joining us at The Crazy Challenge.

  groetjes, Ellen

  ОтговорИзтриване
 14. Много Много ви благодаря, мили момичета, за мен значи много.

  Thank you so much, dear ladies! :)xxx

  ОтговорИзтриване
 15. Beautiful card with lovely colours. Thanks for joining us at Creative Card Crew! Hope to see you again
  Yvonne

  ОтговорИзтриване
 16. шМи, гледам и мисля, мисля и гледам... и така от няколко дни и направо не знам какво да коментирам... Уникално е всичко, но ти си знаеш! :) И пак успяваш да ме изненадаш! Обожавам стила ти! <3 ХХХ

  ОтговорИзтриване
 17. I love this tag its so beautiful, the details are wonderful! - thank you for playing along at our challenge at whimsy stamps this month hugs Judith xx

  ОтговорИзтриване
 18. Ами и аз нямам какво да кажа.... Speechless! :*

  ОтговорИзтриване