11 октомври 2015 г.

Multi color Shake за Ева :)

Здравейте,

Трябваше по-ранко да ви я покажа, но сега стигнах до тук.

Картичката е за едно сладко малко блондинче, всеобща любимка на много от нас, но най - вече на многоцветната си мама Кат. :)

Когато Кат ми показа заготовките за страниците на албума, който правеше за щерката, се видях  в чудо. Защо? Ами, защото много исках моята картичка да е "в тон" с този албум. Представях си обаче розово, или лилаво или най-много микс с още един цвят... амааа кака ви Кат пак "утрепа рибата" с най-весело шарено шантавелската детска компилация. Амии, предизвикателството прието.
Трябва да ви призная - никак не е лесно да се работи с 5-6 цвята в "равни" пропорции. За това избрах по-изчистен дизайн, но понеже бе детски празник - вкарах и шейкър елемент.

 
За шейкъра - по-особеното в случая беше, че е от така наречения "flat shaker type" или плосък, не-обемен шейкър. Направих го от прост прозрачен джоб за листове, щанца за рязане вместо шаблон за очертаване и прекрасния photo Fuse tool на WRMK, с който "запечатах торбичката с конфетите.
А скритото послание вътре в картичката скрих в нарочно направен пощенски плик, прикачен с деко кламери, който достатъчно ненатрапчиво наднича иззад импровизираното ми прозорче.
 Малката балеринка е картинка, създадена от Мо Манинг, която перфектно ми се вписа в заформилата се чиста формула. Има ли нужда да обяснявам защо точно балеринка? :)

 
Ами, това за сега, имам да довършвам днес още нещо, което, ако успея ще ви пусна малко по-късно.
 
Благодаря, че наминахте :) Усмивки и най-сърдечни поздрави,
 
Ето ви още едно вдъхновение с този вълшебен уред, представено ви от не кого да е, а от самата Jennifer McGuire :
 
 
shMe :)xxx

5 коментара:

  1. И тук да си напиша, за да се види, че съм прочела една-две публикации напоследък ;) Красива изненада и в CAS-стила от теб, Пете! И отново иновативен и необикновен подход! И пак има какво да научим от теб... smile emoticon heart emoticon Много е готина картичката, а сладурката на Мо толкова да подхожда на Ева!

    ОтговорИзтриване
  2. Много свежа и интересна картичка! Шейкърът е впечатляващ и благодаря за споделената хитринка! Ева със сигурност е много доволна!

    ОтговорИзтриване
  3. Ева, а и майка и бяха много доволни. Наистина и отива балеринката, а шейкъра я забавлява и до ден днешен. А хитрината с плоския шейкър накара дори мъж ми да се чуди как е направена. Благодаря ти Пете за усилията и личната оригинална картичка. Както винаги неочаквана и интересна

    ОтговорИзтриване
  4. Е..нави ме за Fuse tool, след като снощи толкова се мъчих с един шейкър прозорец... :) Страхотна картичка, много ми допада стила и заигравката с прозорчето- връзката вътре-вън чрез надписа.

    ОтговорИзтриване
  5. Супер сладка и оригинална картичка, Пете! И аз имам скоро рожден ден ;) :P

    ОтговорИзтриване